Monday, November 17, 2008

Atnaujink savo mąstytmą!


Biblijoje yra vieta, kur parašyta:
" Atnaujinkite savo mąstymą"
Romiečiams laiške 12:2.


Problemos ir skaudžios patirtys-neišvengiamos šiuolaikiniame pasaulyje. Kaip ir nešiuolaikiniame. Jos visada periodiškai atsiranda mūsų gyvenime.

Su skaudžia patirtimi ateina slegiančios mintys, kurios, mums leidus, gali įsivyraiti ne tik mūsų galvoje, bet ir prote, o tada- neišvengiamai sieloje! Tai- baisiausia, ką žmogus gali leisti! Ypač krikščionis.

Nes prieš Dievo galią, kuri yra krikščionio pusėje, bet kokia kita galia yra silpna ir bejėgė!

Negali leisti blogom mintim ir baimėm, kurios yra ne iš Dievo, bet iš šėtono, valdyti tave!


Tau reikia ATNAUJINTI savo mąstyma. Išmesti viską, kas tave slėgė iki šiol, kas nedavė ramybės, suteikė baimes, vertė gailėti savęs, tau reikia atsisakyti visų negatyvių minčių, galų gale, pradėti mąstyti KITAIP. ATNAUJINTI mąstymą. Išmesti sena, priimti NAUJA. Apvalyti sielą ir protą nuo seno, griaujančio, tamsaus, netikro, slegiančio, tuštaus, užpildyti NAUJU, auginančiu, šviesiu, tikru, pripildytu pilnatves ir vilties.

Šioms mintims pritaria ir Laiškas Filipiečiams 4:8

"Pagaliau broliai, mąstykite apie tai, kas tikra, garbinga, teisinga, tyra, mylima, giriama- apie visa, kas dora ir šlovinga"!


Kas bųtų, jei mes taip darytume? Manau būtų daugybė stebuklingų dalykų mūsų gyvenime!
Tad įkūnykim visa tai praktiniame gyvenime! :)))

2 comments:

Tarasas said...

Jo.. Viskas prasideda nuo minties. Bet koks veiksmas, bet koks elgesys, bet koks zodis..

Svarbu valdyti savo mastyma. Yra laiskuose vieta, kuri sako, kad mes turime "pavergti" savo mintis, kad juos butu paklusnios Kristui.

Танюша =) said...

Taip sutinku,reikia atnaujinti mąstymą, ir stengtis nedaryt nuodėmių, nors mes klystam, ir klysim dar patys to nenorėdami.=)